APRIL 2021

Påsken er over og vi gleder oss over våren. Godt at sola kan varme oss i disse dager med "rødt nivå" i barnehagen. Kledd for alt slags vær er flesteparten av barna ute hele dagen. Vi følger alle vårtegn på nært hold og på Ipaden kan vi følge med fuglene som bygger rede i den nye fuglkekassa vår med kamera.

Løkka barnehage skal være med å gi barna gode barndomsminner, en god barndom og et godt grunnlag for livslang læring! Dette mener vi kan oppnås i en kombinasjon av flere faktorer: Opplevelser, læring, lek, mestring, fri utfoldelse, trygghet, omsorg og vennskap.

Vi er en enavdelings barnehage som holder til i Holter IF sine lokaler. Barna er i alderen 1-5 år.

Barnehagen startet opp 1. august 2005 og feiret 5-årsjbileum med tur til Kristiansand i august 2010.

10-årsjubileet ble markert med Løkka-festival lørdag 6. juni 2015. En dag fylt med underholdning og aktiviteter for alle barn som har gått i Løkka gjennom disse 10 årene. Foreldre og famile var også med!

15-årsjubileet ble en festdag for barna i barnehagen med besøk av klovn, ridning og hoppeslott. Alle barna fikk genser med jubileumslogo.