NOVEMBER 2019

På turen vår til Sundby regna det på oss hele dagen, men garasjen ga oss ly og det var varmt og godt i fjøset hos Kristian. Siste dagen i oktober var det fullt hus med gjester i barnhagen som fikk se skuespill og høre sang før vi viste fram kunstverkene våre og serverte grønnsakssuppe. Tusen takk til alle våre gjester! November er her og vi begynner å forberede jul med julefortellinger og baking. Vi lager tradisjonen tro lanterner som skal lyse opp i adventstiden og 28. november inviterer vi foreldre og søsken til Adventshagen, en stille, høytidelig stund fylt av lys og ro.

Løkka barnehage skal være med å gi barna gode barndomsminner, en god barndom og et godt grunnlag for livslang læring! Dette mener vi kan oppnås i en kombinasjon av flere faktorer: Opplevelser, læring, lek, mestring, fri utfoldelse, trygghet, omsorg og vennskap.

Vi er en enavdelings barnehage som holder til i Holter IF sine lokaler. Barna er i alderen 1-5 år.

Barnehagen startet opp 1. august 2005 og feiret 5-årsjbileum med tur til Kristiansand i august 2010.

10-årsjubileet ble markert med Løkka-festival lørdag 6. juni 2015. En dag fylt med underholdning og aktiviteter for alle barn som har gått i Løkka gjennom disse 10 årene. Foreldre og famile var også med!