JANUAR 2019

GODT NYTT ÅR!! En fin førjulstid og god juleferie er over og vi møtes igjen til andre halvdel av barnehageåret 2018/2019. I januar skal vi ha fokus på sosial kompetanse, vennskap og omsorg for hverandre. Vi frisker opp førstehjelpskunnskapene med Henrydokka. Januar sitt høydepunkt er Sydendagen med bading i basseng, smoothie og toast.

Løkka barnehage skal være med å gi barna gode barndomsminner, en god barndom og et godt grunnlag for livslang læring! Dette mener vi kan oppnås i en kombinasjon av flere faktorer: Opplevelser, læring, lek, mestring, fri utfoldelse, trygghet, omsorg og vennskap.

Vi er en enavdelings barnehage som holder til i Holter IF sine lokaler. Barna er i alderen 1-5 år.

Barnehagen startet opp 1. august 2005 og feiret 5-årsjbileum med tur til Kristiansand i august 2010.

10-årsjubileet ble markert med Løkka-festival lørdag 6. juni 2015. En dag fylt med underholdning og aktiviteter for alle barn som har gått i Løkka gjennom disse 10 årene. Foreldre og famile var også med!