JUNI/JULI 2018

Vi har hatt en helt fantastisk mai med sol og sommer. Pallekarmer er malt, frø sådd, blomster planta og settepotetene har kommet i jorda. Det har blitt en fin liten hage utenfor barnehagegjerdet. Vi har studert maur og andre småkryp i forstørrelsesglass og mikroskop. Ungene er nysgjerrige og ivrige. Juni har mange nye opplevelser i vente, besøk av tidligere Løkka-barn, sommerfest i FAU-regi og turuke. Barn og personale begynner å ta ferie og juni og juli er "sommer-barnehage" i Løkka:-) GOD SOMMER!!!

Løkka barnehage skal være med å gi barna gode barndomsminner, en god barndom og et godt grunnlag for livslang læring! Dette mener vi kan oppnås i en kombinasjon av flere faktorer: Opplevelser, læring, lek, mestring, fri utfoldelse, trygghet, omsorg og vennskap.

Vi er en enavdelings barnehage som holder til i Holter IF sine lokaler. Barna er i alderen 1-5 år.

Barnehagen startet opp 1. august 2005 og feiret 5-årsjbileum med tur til Kristiansand i august 2010.

10-årsjubileet ble markert med Løkka-festival lørdag 6. juni 2015. En dag fylt med underholdning og aktiviteter for alle barn som har gått i Løkka gjennom disse 10 årene. Foreldre og famile var også med!