Løkka barnehage

Veronika Østli Hagen

Stilling: Barnehagelærer

Barnehagelærer som har vært vikar hos oss fra hun gikk på videregående. Ansatt som ped.leder/barnehagelærer 2 med fordypning i småbarnspedagogikk. Født 1990, samboer, 1 barn.

Per Ragnar Lien

Stilling: Barnehagelærer

Ansatt som barnehagelærer 2 i 20% stilling. Har sammen med kona drevet barnehage i Ullensaker fra 2005 til 2017. Født 1969

May Anita Sundby

Stilling: Eier
lokkabhg@start.no

En av to eiere, jobber i barnehagen og har ansvaret for "kontorfunksjoner". Født 1965, samboer og 2+2 voksne barn. Utdannet pedagogisk barnepleier.

Yvonne Sundby

Stilling: Eier
yvonnesundby@hotmail.com

En av to eiere. Født 1973, gift, 3 barn. Utdannet sosionom og erfaring fra barne- og ungdomspsyk. og barnehage.

Gunn E. Rødningsby

Stilling: Vikar

Vikar i barnehagen, Født 1976, gift, 3 barn.

Bodil Sundby

Stilling: Vikar

Vikar i barnehagen og vertinne på Sundby :-)

Laila Grønbeck Lillerud

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Har vært i bhg nesten fra starten, har ansvaret for stjernekoret og innkjøp av mat. Er barnas store sanginspirasjon:-) Født 1978, gift, 2 barn.

Synne Smedstad Foss

Stilling: Styrer

Barnehagens styrer og pedagogiske leder. Barnehagelærer med småbarnspedagogikk og styrerutdanning. Jobbet i barnehage siden 2003. Født 1979, gift, to barn.

Andre ansatte